Salakyyneleitä

Kuka välittää mielenterveyspotilaan perheen tunteista, surusta, pelosta ja turhautumista?

2008-10-05

Kukkasipuleita

Istutimme tänään kukkasipuleita yhdessä - varmaan toistasataa. Hyvä merkki. Kukkasipulit ovat aina olleet minulle hyvä oman voinnin mittari. Joinain syksynä en ole jaksanut istuttaa yhtäkään, ostetut sipulit ovat jääneet kaappiin kuivumaan. Joskus olen takonut routaan reikiä marraskuussa saadakseni edes pari krookusta maahan.

Kukkasipulit ovat lupaus keväästä, siitä että kylmä pimeys jonain päivänä väistyy. Jonain syksyinä siihen ei vaan ole jaksanut uskoa.

Myös puolisolla on mennyt tasaisesti, ei romahduksia muttei huippujakaan. Rauhoittaviakaan ei ole viime päivinä tarvittu, luulisin. Arkista läheisyyttä, mutta ei juuri muuta. Työt ovat pitäneet minut niin kiireisenä, etten ole ehtinyt miettimään asioita riittävästi/liikaa.

Oman itsetunto leikki alkusyksystä jojoa, kunnes huomasin ja annoin itseni vastata parin työkaverin flirttiin. Toistaiseksi itsetunnon ylläpitämiseen tuntuu riittävän, kun joku ylipäätään noteeraa minut miehenä eikä vain parhaana ystävänä.

Ensi keväänä piha on kukkamerenä.

4 Comments:

At 11/08/2008 7:57 AM, Blogger -TC- said...

Löysin blogiisi tänään.. Lueskelin jonkun matkaa, myöhemmin lisää. Jos ja kun kaipaat jotakuta jolle jutella blogin lisäksi, heitä minua maililla..
Koita jaksaa, kaiken keskellä. Elämä on jojottelua, varsinkin jos perheessä on mielenterveysongelmia. Ja nykyaikana... Kenelläpä ei olisi.

 
At 1/09/2010 10:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Cam Girls

Sex Flatrate

Nackte Amateure

 
At 5/16/2011 2:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiitän tästä blogista, on mielenkiintonen. Paljon samoja tunteita mitä oon itse nuorempana käynyt läpi.
Jotain hiljaista kauneutta on Kukkasipuleissa.

 
At 6/07/2012 11:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Älä nyt saatanan idiootti flirttaile jos vaimo on masentunut. Vittu että se olisi itselle viimeinen pisara jos se ainoa auttaja flisrttailisi työkavereidensa kanssa. Toivottavasti lopetat tuon ja aivan jumalattoman äkkiä.

 

Post a Comment

<< Home