Salakyyneleitä

Kuka välittää mielenterveyspotilaan perheen tunteista, surusta, pelosta ja turhautumista?

2007-05-29

Muuri

Epäsymmetrinen suhde on ongelmallinen. Kun tunteet ja odotukset eivät kohtaa, tuloksena on molemminpuolista ahdistusta ja turhautumia, jotka voivat vuosien mittaan kasautua aikamoiseksi sykkyräksi.

Esimerkiksi meillä vaimo kaipaa tukea, läheisyyttä ja hellyyttä, samoin minä, mutta minulle läheisyyteen ja hellyyteen kuuluu myös seksuaalisuus. Ja vaikka minun yläpääni vallan hyvin tietää, että häntä ei voisi vähempää kiinnostaa, että koko asia ahdistaa, minun alapääni reagoi hänen läheisyyteensä.

Yritä siinä sitten pitää toista sylissä turvassa maailmalta, kun hetken kuluttua hänen lämpäönsä ja kosketuksensa saa erektion nousemaan muuriksi meidän välillemme, muistuttamaan yhdestä meidän suhteemme kipupisteestä. Etenkin ovulaation aikoihin se tekee suorastaan kipeää.

Selitä siinä sitten, että se on pelkkä refleksi, kun ilmeestä näkee, että haluan häntä niin että itkettää. Sillä hän on tosi kaunis ja seksikäs nainen, kun vaan itse uskoisi siihen.

1 Comments:

At 5/29/2007 4:46 PM, Anonymous Anonymous said...

Musta eri asioiden haluaminen/ haluamattomuus, enkä nyt tarkoita pelkästään seksiä, on ihan normaali ongelma suhteessa riippumatta kummankaan mielen"terveydestä".

Osaan samaistua teidän molempien tilanteeseen.

 

Post a Comment

<< Home